Elkészítés:Az ezüst színű konyhakész csipke alapot spatulával simítsd a szilikon csipkekészítő formára és tedd sütőbe 60 fokra száradni 15 percet. Majd hagyd hűlni, utána könnyen kijön a formából.
A kész csipke rugalmas, nem törik.
Legegyszerűbb felhasználási mód:
A konyhakész alapot simítsd el a szilikon csipkekészítő formán és hagyd száradni a levegőn! A csipke rugalmas marad!
Kb. 6 db x 40 cm-es csipke elkészítésére elegendő.
Összetevők: víz, maltodextrin, glükóz ,zselésítő anyag: E440, cukor, módosított keményítő, sav szabályzó: E330, színező: E171, stabilizáló: E422, rugalmasság segítő: E555, vékonyító: E404, emulgáló: E471, kukorica keményítő, nedvesítő: E202.
Házhozszállítás: 1450 Ft-tól
Csomagpontra: 1350 Ft-tól
30.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes!
Ostyával készült torták.
Cukorlappal készült torták.
Burkolt torták.