Ötletes és egyedi ajándékkal lepheted meg szeretteidet, ha margaréta alakú csokoládé bonbonokat készítesz nekik!
A szilikonforma kidolgozásának köszönhetően, gyönyörűséges bonbonokat készíthetsz benne!
Csokoládé bonbon készítéséhez:
1., Tördeljük a csokoládét apró darabokra.
2., Egyenletes hőfokon -gőz felett- lassan keverve olvasszuk fel.
3., Amikor teljesen felolvadt, öntsük bele a szilikon formákba (akár habzsákot is használhatunk a művelethez).
4., Várjuk meg, míg kihűl, ha szükséges, helyezzük hűtőbe.
5., Amikor megszilárdult, vegyük ki a formából az elkészült bonbonokat.
Hogy még elegánsabb legyen, és ha ajándékba viszed, helyezd díszdobozba.
De csokoládé helyett alkalmazhatsz marcipánt, fondantot, bármilyen cukorkával, aszalt gyümölccsel kiegészítve. Biztos siker lesz!
Személyes ajándéknak a legjobb választás!
...mert magad készítetted, mert egyedi, mert nagy örömet szerzel vele!