Hogyan burkoljunk?
- Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk keményítővel.
- Az unidec masszát kézzel átgyúrjuk.
- Nyújtófa segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
- A kinyújtott unidec masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő tortaburkoló jusson a torta oldalára is.
- A torta közepétől indulva simító segítségével sima felületet képezünk.
- A felesleges masszát a torta oldaláról levágjuk.
Felbontás után a megmaradt masszát jól lezárt zacskóba visszateheted. Fontos, hogy légmentesen zárd le a zacskót nehogy kiszáradjon a massza!
Tárolás: száraz, tiszta helyen 23 fok alatt.
Nettó tömeg: 1 kg.
Minőségét megőrzi: 2019.08.15.
Összetétel: édesítőszer, maltilol, erytriol, stevia, gyümölcsből kivont természetes szirup, élelmi rost, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálma), víz, emulgálószer: E475, E471, tartósítószer: kálium-szorbát, aroma.
Tartósítószer: kálium-szorbát.
A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.