Hogyan burkoljunk?
- Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk keményítővel.
- A Chocodec masszát kézzel átgyúrjuk.
- Nyújtófa segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
- A kinyújtott Chocodec masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő tortaburkoló jusson a torta oldalára is.
- A torta közepétől indulva simító segítségével sima felületet képezünk.
- A felesleges masszát a torta oldaláról levágjuk.
Felbontás után a megmaradt masszát jól lezárt zacskóba visszateheted. Fontos, hogy légmentesen zárd le a zacskót nehogy kiszáradjon a massza!
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Nettó tömeg: 1 kg.
Minőségét megőrzi: 2020.07.12.
Összetétel: ivóvíz, cukorliszt (cukor, búzakeményítő), glükóz szirup, teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír, zsíros kakaópor, aroma.
Tartósítószer: kálium-szorbát.
A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.